Banden en velgen

Uw rijprestaties zijn voor een groot deel afhankelijk van de kwaliteit van uw banden. Voor elke type auto kunnen wij de geschikte band leveren, in zowel de zomer- als wintertijd. Garage Hilee levert en monteert alle bekende merken en typen banden waaronder Michelin, Vredestein, Goodyear en Bridgestone, eventueel inclusief een nieuw setje lichtmetalen velgen. Ook voor de caravan of vouwwagen hebben we de juiste banden in huis. Heeft u geen ruimte om uw winter- of zomerbanden op te slaan? Wij beschikken over een bandendepot waar wij uw zomer- of winterbanden kunnen opslaan.

Tevens kunt u bij ons terecht voor het balanceren (trillingen in het stuur/stoel bij bepaalde snelheid) of voor het uitlijnen (als het stuur scheef staat of de auto afwijkt naar 1 kant) van uw banden. Kom eens langs bij ons voor een gedegen advies en ontdek de ruime keuze en scherpe prijzen.

Accessoires

Wij kunnen een uitgebreid assortiment accessoires voor uw auto leveren. Hierbij kunt u denken aan Xenon verlichting, parkeerhulp, navigatiesystemen of een nieuwe set lichtmetalen velgen. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Kom eens langs in onze showroom en wij vertellen u graag de mogelijkheden.